Pranic Healing

    
 
Pranic Healing
 
Начало
Пранично лечение
Кои сме ние
Семинари
График семинари
Продукти
Научни изследвания
Статии
Галерии
Книги
Връзки
Контакти

 
Мастър Чоа Кок Сюи
Шарлот Андерсън
История
Медитация
Споделено
Архатик Йога


 

   
Шарлот Андерсън

Шарлот Андерсън е духовният спътник, съпругата на Мастър Чоа Кок Сюи.

Последните 14 години от живота на Мастър Чоа Кок Сюи те прекарват непрекъснато заедно, както в периодите на работа, така и на релаксация. Тя е постоянно до него – навсякъде, по целия свят, където преподава.

Нейното обширно и дълбоко лично обучение се провеждало ежедневно и продължило през целия период на тяхната изумителна връзка до неговата смърт на 19 март 2007.

Мис Андерсън е призната за работата й по съставянето, транскрибирането и редактиране на последните му 11 книги, сътрудничи му като Изпълнителен продуцент за многобройни компакт дискове, сътрудничи по всички въпроси на списанието The Prana World Magazine и други проекти - твърде много, за да бъдат изброени.

Връзката на Мастър Чоа Кок Сюи и Шарлот е била и лична, и професионална. Тяхното неспирно любящо взаимодействие се проявило също в индивидуално обучение в продължение на години, предназначено да подкрепя Неговото Дело, включително ежедневно лично наставничество, възпитание и обширно лично инструктиране – както в практическите, така и в духовните учения – през целия им живот заедно.

Неговото професионално и лично доверие в нея са ясно засвидетелствани, когато през 2006 той й дава световни лицензи за всички негови курсове за 20 години. Впоследствие те били отменени от организацията след неговата смърт.

Ясно е, че никой друг ученик не е бил така благословен да има такъв вид уникална експозиция, нито такова  наситено взаимодействие с този велик Духовен учител.

През първите три години след като Мастър Чоа напуска тяло, Мис Андерсън остава свързана с много благотворителни организации, основани от Мастър Чоа Кок Сюи.

В крайна сметна поради множество искания, тя се отделя и основава организации с нестопанска цел, които имат за цел да продължат да подкрепят Духовната работа, която те заедно са споделяли. Това е основният фокус на нейния живот от много години.

интервю с Шарлот Андерсън за сп.Усури - прочетете тук >>

 

   
Pranic Healing
Join us at Facebook
 

Facebook: Прана България - клуб
Група за практикуващи
Практики, протоколи, въпроси и отговори.

 
Медитация на Сърцата близнаци
 

 

     
Pranic Healing
 
Copyright: 2005 PranicBulgaria. All Rights Reserved. Designed by Prodigy Ltd.